Puppy training

PUPPY TRAINING

PUPPY LESSEN

 

Zoektocht naar een pup

Hebt u plannen om een pup in huis te nemen? En wenst u advies waarop u moet letten bij de aankoop van een pup? Weet u misschien nog niet welk ras past bij u of uw gezin? Voor advies op maat kunt u me contacteren op tamara_wietse@hotmail.com

 

Groepslessen : lessenreeks "Welkom puppy"

Misschien hebt u zopas een pup gekocht en zoekt u de juiste begeleiding en opvoedtips? Hieronder zijn enkele vragen waar we in onze groepslessen een duidelijk antwoord op geven.

- Hoe maak ik mijn pup zindelijk?

- Hoelang kan mijn pup alleen thuis blijven en waar zet ik hem dan best?

- Wat geef ik mijn pup best te eten?

- Hoe moet ik mijn pup socialiseren?

- Hoe kan ik mijn pup leren wandelen aan de lijn / los?

- Hoe leer ik mijn pup komen op bevel?

- ...

 

De lessenreeks "Welkom puppy!" bestaat uit 5 lessen van 1,5u. Zowel de theorie als praktische oefeningen met de pup komen aan bod. Tijdens deze lessen kunt u ook zelf problemen aankaarten. We werken in de lessenreeksen steeds met kleine groepjes van max 5-6 pups. Ook andere gezinsleden zijn van harte welkom! We starten reeds met pups vanaf de leeftijd van 8 weken! Prijs is 75 euro voor 5 lessen. De data van deze lessenreeks vind je hier.

 

Puppytraining aan huis - puppytraining op maat

Ook is het mogelijk om de lessen bij uw thuis te laten doorgaan. Dit maakt specifiekere hulp en advies mogelijk. Hierbij hebben we veel aandacht voor de omgeving en invloed van andere individuen op het leven van de pup. Prijs is 65 euro voor 1,5u (excl. vervoersonkosten).

 

Copyright © All Rights Reserved