Training Center DOgIT

HONDEN TRAINING CENTER

DOgIT!

Welkom bij hondentrainingscentrum "DOgIT ".

 

Menselijk en dierlijk gedrag boeien me van jongs af aan, het werd als het ware met de paplepel ingegeven. Mijn moeder was al jaren instructeur op een hondenschool toen ik op mijn 18de ook gebrevetteerd hondeninstructeur werd. Na mijn studie Master in de Psychologie werd ik professioneel hondentrainster. Ik specialiseerde me voornamelijk in shaping en agility, en loop al vele jaren agilitywedstrijden op het hoogste niveau (o.a. nationale en internationale wedstrijden, Belgisch kampioenschap (1ste plaats in 2016), Europees kampioenschap en dit jaar ook het Wereldkampioenschap).

 

Hieronder vind u ons lessenaanbod. We bieden zowel groeps- als privélessen aan. Voor meer info over privélessen kunt u ons mailen (tamara_wietse@hotmail.com). We bieden ook op maat gemaakt advies en ondersteuning betreffende aanschaf van een pup, raskeuze, opvoeding, probleemgedrag (bv. angstige en onzekere honden, niet gehoorzaam), enz...

 

Tijdens al onze trainingen en lessen wordt enkel gebruik gemaakt van positieve trainingsmethoden. Stropkettingen zijn verboden en er wordt gebruik gemaakt van positieve bekrachtiging in plaats van ons te richten op straf!

 

* AGENDA

* PRIJZEN

 

Copyright © All Rights Reserved